A Reef Entertainment jóvoltából belecsöppenhetünk a Terminátor Skynet uralta világába, ahol az ellenállás tagjaként harcolhatunk az emberiség jövőjéért.

A Reef Entertainment tegnap adta ki az első előzetest a Terminator: Resistance játékához. A történet a Terminátor világában játszódik, harminc évvel az Ítéletnap után. A játékban egy eddig ismeretlen karaktert irányítunk majd, Jacob Rivers-t, akit a Skynet próbál levadászni.

Az eddigi történetek alapján, ha valakit a Skynet személy szerint céloz, annak komoly hatása lesz a jövőre nézve, azaz Jacob Rivers lehet az emberiség egyik megmentő alakja. Ez persze nagyban megnehezíti hősünk életét, és az ajánló alapján végtelen robot-hadseregen kell átverekednie magát célja eléréséhez.

 

A játék leírása a Steam boltban:

  • Állj ellen a gépeknek! Harcolj az ikonikus filmbeli robot ellenfelekkel, a T-800-al is és rengeteg új karakter ellen, akiket még nem ismerhetsz.
  • Használd a plazmafegyverek arzenálját, hogy átverekedd magad a nehéz területeken. Találj értékes anyagokat az új fegyverek összeszereléséhez vagy kereskedéshez.
  • A hősöd a képességfával alakíthatod kedvedre, miközben felfedezed Los Angeles posztapokaliptikus világát. Vidd véghez a küldetéseket, hogy az ellenállás magas beosztásába kerülj és segítsd küldetésekben a barátaidat.
  • Változtasd meg az emberiség jövőjét! Védd meg a túlélők egy csapatát, akiknek saját motivációik és háttértörténetük van. A döntések, amiket hozol a játék során befolyásolják a túlélési esélyeid és a játéktörténetet is.

A játék november 15-én jelenik meg a Steam online boltjában.

×