Sok-sok pletyka, adathalászat és kiszivárgás után úgy tűnik, hogy az Apex Legends új karaktere valamilyen módon megjelent a játékban. Vajon tényleg ő az?

Az Apex Legends indulása óta több új karakter is bekerült a játékba: jött a gyors Octane, majd az elektromos kerítésekkel operáló Wattson. Amióta tudjuk, hogy jön a harmadik évad, azóta feltételezik, hogy új karakter is érkezik. Sokan úgy gondolják, hogy az új hős a hacker Crypto lesz, aki most valószínűleg megjelent a játékban – írja a Kotaku.

A IGN és az Eurogamer is hírt adott róla, hogy egy titokzatos alakot figyeltek meg a játékban. A Singh Labs-ban járva bárki felfedezhet egy figurát az alsó szinteknél, aki kitartóan nyomkodja a számítógépeket, majd kifut. Egy lebegő drón is követi. Te is megnézheted az alábbi videóban 0:40 körül.

 

Persze ez még mindig nem jelenti azt, hogy ő Crypto, és az sem mondható biztosra, hogy a hős hamarosan tényleg a játék része lesz. Remélhetőleg az új Apex Legends karakter nem várat sokat magára, és a heteken belül induló harmadik évad indulásakor megismerhetjük.

Szerinted ő látható a videóban?

×