A Rockstar végre létrehozott egy saját játékfelületet, bár ennél azért fontosabb hír, hogy a Gran Theft Auto: San Andreas ingyenesen elérhető benne.

A GTA: SA nem mai játék, egészen pontosan 15 évvel ezelőtt jelent meg az első változat, de abban azt hiszem egyetérthetünk, hogy sokak kedvence lett a cím. Most, hogy a Rockstar Game Launcher elindult, a játék ingyenesen letölthető.

A launcher egyébként pont úgy működik, mint más kiadó saját alkalmazása: játékokat vásárolhatunk, a frissítések automatikusan letöltődnek, felhőalapú mentés érhető el, illetve a meglévő játékok felvehetők a könyvtárba. Most még csak a GTA5, a GTA3 Vice City, a Max Payne 3, a Bully és az L.A. Noire is elérhető.

Kép forrása: Rockstar

Hogy felhívják a figyelmet az indulásra, a Grand Theft Auto: San Andreas most ingyenesen az alkalmazáson belül, persze csak korlátozott ideig. Ha már meg van, akkor persze örökké megmarad, csak be kell húzni időben. Sajnos azt nem tudjuk, hogy meddig él az akció, úgyhogy hajrá! Az ajánlat természetesen PC-re érvényes.

Ha másért nem, már ezért is megéri letölteni. Neked már meg van?

×