Az Apex Legends második évada hamarosan véget ér, így alig két hét maradt arra, hogy a ranked módban kicsit feljebb tornásszuk magunkat, mielőtt minden nullázódik. Kapunk egy kis ösztönzést is.

Az évad vége előtt a Respawn Entertainment még több játékra buzdítja a ranked játékosokat, ráadásul mindezt szezonvégi jutalmakkal díjazza – írja a Dot Esports.

Mindenki, aki játszott rankeden és rankot is kapott, egy kitűzővel (badge) lesz gazdagabb, mely emlékeztet az elért eredményekre. A játékosok ezt használni tudják a bannereken is, amivel jól látható lesz, ki milyen rankot ért el a korábbi évadban. Ezenkívül a játékosok weapon charmot is kapnak, mely a fegyverek oldalán lóg, és szintén a második évad rank eredményét mutatja.

Azok, akik elérték a Diamond vagy a Predator szintet, további jutalomra számíthatnak: kondenzcsíkot kapnak, ami ugye az a füst, ami követi a játékost, amikor zuhan le a kör elején. A diamondosok kéket, a predatorok pirosat kapnak.

Kép forrása: Game Informer

A játékosok a hónap végén juthatnak hozzá a jutalmakhoz, bár a Respawn még mindig nem hirdette ki a második évad hivatalos befejezési dátumát. Az viszont biztos, hogy a következő hetekben, valamikor október elején végre elindul a harmadik évad is.

Te várod az új évad megjelenését?

×