Nem először hallunk arról a pletykáról, hogy a Blizzard az Overwatch 2 készítésén dolgozik. Lehet, hogy mégis igaz?

Egy pénzügyi portál, a Barron’s legújabb cikkében arról számol be, hogy a Blizzard szeretné elkészíteni legnépszerűbb játékainak folytatását, beleértve a Diablo 4-et – adott hírt róla a Dot Esports.

A portált elvileg a Blizzard arról tájékoztatta, hogy a World of Warcraft Classic rekord nagyságú sikereket ért el, mióta augusztus 27-én megjelent. Később arról is írnak, hogy mivel a vállalat 2019-ben nagyon jól teljesített, így a jövőben szeretnék elkészíteni legnagyobb játékaik folytatását is, mint az Overwatch vagy a Diablo.

Kép forrása: Overwatch

Persze nem ez az első alkalom, hogy hallunk az Overwatch 2-ről. A Kotaku júniusban számolt be arról, hogy a folytatás talán készülőben van, sőt PvE elemeket tartalmaz majd. Persze a híreszteléseken, pletykákon kívül semmi konkrétumot nem tudni.

Egyes pletykák szerint a jövőben inkább egy hatalmas frissítés várható az Overwatch-hoz, úgy ahogy a Monster Hunter: World esetében a Capcom tett az Iceborne-nel. Természetesen senki nem tudja biztosan, hogy mi a helyzet a játékkal, míg a Blizzard hivatalos bejelentést nem tesz. Még az is lehet, hogy a játék készül, de sosem jelenik meg.

Mike Morhaime, volt Blizzard alapító korábban elmondta, hogy a vállalat által fejlesztett játékok 50 százaléka sosem látja meg a napvilágot.

×