Faccento és Drake biztosítani szeretné a helyes képviseletet az esportolók egy újabb generációjának számára. Ehhez hozták létre a Bad Moon Talent céget.

Brice Faccento volt amerikai profi Call of Duty esportoló, aki visszavonulása után edzőként is komoly sikereket ért el és az eUnited csapatát világbajnok címhez segítette. Még csak 22 éves, de már saját cégét indítja felhalmozott tőkéjéből Andrew Drake-el karöltve. Drake tapasztalt marketinges, aki dolgozott az Activision, Blizzard és MLG partnereként is.

 


Faccento eddigi tapasztalatai által hozta létre a vállalatot, mivel úgy látta sokszor az esportolókat kihasználják egyesületeik, vagy egyszerűen nem tudnak a számukra elérhető lehetőségekről. A cég a Bad Moon Talent nevet kapta és fő profilja, az esportolók szakmai menedzselése. Ahogy más sportoknál és előadóknál a tehetségek érdekeit fogják képviselni, több esport játékon belül.

A tehetségkutató és gondozó céghez már leszerződött Jordan „Jkap” Kaplan, Ian „Enable” Wyatt és Donovan „Temp” Laroda is.

×