A fejlesztő Ninja Theory új játékáról, a Bleeding Edge-ről június elején hallottunk először. Most itt egy velős gameplay.

A Ninja Theory ismerős lehet azoknak, akik szívesen játszottak a Hellbalde című játékkal. A csapat új projektje merőben más: egy színes, káoszos, verekedős, látványában és karaktereiben furcsa harci játék, melyet nemrég a Gamescom-on is ki lehetett próbálni – írja a VG247.

Arekkz nevű YouTubernek nem csak kipróbálni volt lehetősége, de fel is vette amit látott, így mi is belenézhetünk, milyen is a játékmenet.

 

A videó alapján egyébként megerősítést nyert, amit már korábban tudtunk, illetve amit a stúdió már a

is közzétett. A 4v4 harcok során a hősök nem csak lőhetik, de egyenesen püfölhetik egymást. Bár látható, hogy a játékban van olyan karakter, amelyik távolsági harcra lett kitalálva, bőven van olyan is, ami kifejezetten közelharcra képes. Természetesen minden karakter egyedi képességekkel rendelkezik.

Kép forrása: Ninja Theory

A Bleeding Edge jelenleg alfa verziójában működik, ami azt is jelenti, hogy még bőven alakulhat a játékmenet, sőt a külcsín is. A játék PC-re és Xbox One-ra érkezik, megjelenési dátum még nincs.

Azok számára, akik imádják az ilyen típusú harci játékokat, mindenképp ajánljuk, hogy kövessék a hivatalos oldalt.

×