A Netflix várva-várt Witcher tévésorozata egy producer kiszivárogtatása szerint már november elején elindulhat. A Netflix vizsgálódik.

Nemrég útjára indul egy pletyka, ami ha igaz, akkor nem is kell már olyan sokat várni a sorozat indulására. A Redanian Intelligence szerint egy állítólagos Netflix producer, Giovanni Eugene Altamarquez felfedte a megjelenés lehetséges dátumát.

Altamarquez LinkedIn profilja szerint dolgozott a Witcher sorozaton is, ráadásul Medium oldalán megjelenési dátumként 2019 október van megadva a Witcher cím mellett. Később azt írta, hogy sokkal valószínűbb a november elejei megjelenés. Persze lehet valami gubanc, mert közben az állítólagos producer Twitter oldalát felfüggesztették.

Kép forrása: Medium

Közben kiderült, hogy a producer valószínűleg nem a Netflix munkatársa, hiszen nemrég a vállalat közleményt adott ki az üggyel kapcsolatban.

„A Netflix jelenleg vizsgálja, hogy ki lehet ez az executive producer, mivel úgy tűnik, hogy nem a Netflix munkatársa. A forgatás hivatalosan is befejeződött. Mivel a Netflix nem adott ki hivatalos megjelenési dátumot, minden egyéb dátum jelenleg csak spekuláció” – olvasható a Witcher.tv oldalán.

Nehéz tehát arra következtetni, hogy mikor is indul a sorozat, de abban talán biztosak lehetünk, hogy valamikor év végén leülhetünk a Netflix elé, Henry Cavill főszereplésével Witcher sorozatot nézni.  

×