A Pokémon Go kisebb frissítéseit szedtük össze, hogy nehogy lemaradjatok róla. Mi gyorsan megvettük már a happi kabátot és elég pöpec.

Ezeket a frissítéseket a Pokémon Go hivatalos Twitter oldaláról szedtük össze, amit ha nem követ az ember, hamar lemarad pár érdekes frissítésről. Mi is majdnem így jártunk.

A Pokémon Go játékosok régóta könyörögnek Pokéstop-okon való módosítási lehetőségért. A Niantic habár hosszú idő alatt, de válaszolt a rajongók kérő szavára és Svédországban már tesztelik a rendszert. A 40-es szintű játékosok javasolhatnak új Pokéstop pozíciót és ha elég támogatást kap a nevezésük, a Niantic odahelyez egyet.

kép forrása: twitter.com/pokemongo

A játékosok közötti csatának egyik fontos szerepe az idő. Pár masszívabb életpontú Pokémonnal egész sokáig ütheti egymást a két fél, így a fejlesztők ennek maximális időtartamát kitolták további 30 másodperccel.

kép forrása: twitter.com/pokemongo

A Víz Fesztiválon elérhető víz típusú Pokémonok gyakorisága nem az egyetlen újdonság, ami érdekes lehet az edzők számára. A kinézeted is megváltoztathatod az új, 50 coin-ba kerülő szandálokkal vagy a 200-ért elérhető „happi” stílusú felsőkkel.

kép forrása: twitter.com/pokemongo

kép forrása: twitter.com/pokemongo

×