A PUBG Mobile kínai verziója, a Game for Piece a jól ismert battle royale játék mobilos verziójának kevésbé erőszakos változata. Elindul az első bajnokság is.

Idén májusban sajnos a Tencent falakba ütközött, a kínai hatóságok hatására pedig a PUBG Mobile-nak el kellett hagynia az ország piacát. A Tencent már akkor megígérte, hogy készítenek a játékból egy, az országban is kiadható változatot.

Ez lett a Game for Piece (nyugaton Peacekeeper Elite), ahol például az emberek nem halnak meg, csupán vidáman elhagyják a terepet. Így már megfelelt a szigorú szabályozási követelményeknek. A játék persze a távol-keleti országban így is népszerű lett – írja a dimble.games.

Kép forrása: PEGI

Olyannyira, hogy épp itt az ideje az első Game for Piece bajnokságnak is. A The Peacekeeper Elite Global Invitational (PEGI) 2019 Sanghajban kerül megrendezésre, ráadásul nemzetközi, így külföldi csapatok is részt vesznek. A 25 kiválasztott csapat hat meccset játszik majd a győzelemért. A résztvevő csapatok listája már kikerült: nemzetközi szinten 10 csapat képviselteti magát, a további 15 kínai.

A 10 csapat a PMCO Global Finals után:

  1. RRQ Athena
  2. ILLUMINATE The Murder
  3. Evos Esports
  4. Team Secret
  5. Spacestation Gaming
  6. BRK Gaming
  7. Deformia Meditari 99
  8. Elite Esports
  9. X-Quest F
  10. TOP Esports

A 15 kínai csapat:

  1. Four Angry Men
  2. SDR Esports
  3. FULU Gaming
  4. AgFox Black
  5. Tianba
  6. GKD
  7. QJ
  8. Fun Plus X
  9. Royal Never Give Up
  10. Team WE
  11. LNG Esports
  12. All Gamers
  13. JS Gaming
  14. WEFUN
  15. RCcraane

Az eseményről részletesebb információt, például azt, hogy mekkora nyereményalappal indul, egyelőre nem lehet tudni.  A verseny augusztus 31-én zajlik, tehát ezen a héten.

×