Miközben a Monster Hunter rajongók régóta várják az Iceborne megjelenését, annak indulása egy különleges Horizon Zero Dawn crossovert is hoz magával.

A bejelentést a Monster Hunter hivatalos Twitter oldalán tették közzé, egy új előzetes kíséretében. Ebben látható Aloy, a Horizon Zero Dawn főszereplője, aki játszható karakter lesz az MHW: Iceborne kiegészítőben. A crossover azonban csakis PS4-en lesz elérhető.

Az együttműködés valószínűleg egy igen izgalmas jeges világba kalauzol el, hiszen az előzetesben is látható, hogy a crossover a Horizon Zero Dawn – Frozen Wilds kiegészítőt veszi alapul. Utóbbi egy röpke 15 órás DLC volt a játékban, ami innovatív küldetéseket tartalmazott és kibővítette a történetet. Nyilván nagyon könnyű lesz átvezetni mindezt a Monster Hunter: Iceborne jeges kiegészítőjének világába.

Aloy egyébként nem először szerepel a Monster Hunter World-ben. Tavaly egy esemény keretében már játszható volt, néhány küldetés befejezésével pedig megszerezhető volt egy speciális fegyver, páncél, stb. Valószínűleg az új crossover is hasonlót tesz majd lehetővé.

 

Az Iceborne x Frozen Wilds crossover csak egy része volt a Monster Hunter Gamescom-os bemutatójának. A különleges bővítmény csak PS4-en lesz elérhető, az Iceborne pedig szeptember 6-án indul PS4-en és Xbox One-on.

Kipróbálod majd?

×