Az Iron Harvest igen érdekes alternatív világba kalauzol minket. Az RTS-ben gőzmeghajtású robotokkal találkozunk a XX. század elején.

Az Iron Harvest alapvetően egy mech játék, némi csavarral. Itt ahelyett, hogy a robotokat fúziós reaktor hajtan, és az űrben csatáznának, az Első Világháború után vagyunk és gőz hajtja őket. A King Art Games fejlesztése tavaly kapott szárnyra egy Kickstarter kampánynak köszönhetően, az év elején pedig a Deep Silver felkarolta. A Gamescom-on bejelentették a 2020. szeptemberi megjelenést – írja a PCgamer.

 

Érdekesség egyébként, hogy az RTS játék stílusa Jakub Różalski lengyel művész munkáján alapszik, a „World of 1920-on”, ami egy társasjátékot is magában foglal. Różalski műveiben olyan világot fest fel, amiben „a hagyomány összecsap a modernitással”.

Az új előzetes is felfedi a kissé furcsa történelmet és bemutatja a játékmenetet is, ami nagyon ígéretesnek tűnik. Az Iron Harvest már rendelkezik Steam és a GOG oldallal is. A megjelenés 2020 szeptember 1-re esedékes.

×