Hosszú idő után elindul a Battle Pass rendszer a Rainbow Six: Siege-ben, két szakaszban. Ingyenesen lesz elérhető az Operation Ember Rise megjelenésekor.

2015-ös indulása óta nagyon sokat változott a Rainbow Six: Siege. Most 2019-ben szinte teljesen új irányt vesz, hiszen sok sikeres játékhoz hasonlóan Battle Pass kiegészítéssel bővül. A rendszer a játékosok számára új fejlődési metódust kínál, amiben az előrehaladás során különböző jutalmak érhetők el: skinek, boosterek és új operátorok nyithatók meg.

A rendszer két szakaszban jelenik majd meg, az első változat „Call Me Harry” névre hallgat, és az Operation Ember Rise indulásakor hét napig ingyenes lesz.

„A célunk az, hogy a játékosokat jobban meg tudjuk jutalmazni, mint eddig” – mondta Alexander Karpazis a bemutatóvideóban.

 

A PCGamer szerint ellentétben a már jól ismert heti és egyéb időszakos kihívásokkal, itt csupán az számít majd, hogy mennyit játszunk a játékkal. Minden lejátszott meccs után pontokat kapunk, amivel elérjük az újabb szinteket.

A Battle Pass rendszer több játékban működik, de a játékosok megítélése ellenben vegyes. A Rainbow Six: Siege-ben nem is olyan rég változtatták meg a Shop külsejét és elrendezését, hogy a játékosok kedvet kapjanak a vásárláshoz. Úgy tűnik, ez nem volt elég. Az Operation Ember Rise augusztus 19-től érhető el a tesztszervereken, valamikor év végén pedig élesben. Azzal együtt pedig befizethetünk majd a Battle Pass-ra is.

Te használni fogd a Battle Pass rendszert a játékban?

×