Készülj fel a Borderlands 3 megjelenésére PlayStation 4-en a Borderlands Game of the Year Edition ingyenes hétvégéjével!

Kevesebb mint egy hónap van hátra a Borderlands 3 megjelenéséig. Annak érdekében, hogy addig is kiéljük magunkat a játék világában, a 2K Games és a Gearbox három napos, ingyenes hétvégét tart a PS4 tulajdonosok számára. A Borderlands GOTY Edition péntektől egészen vasárnapig érhető el ingyenesen – írja a Gamesradar.

A Game of the Year Edition az eredeti első rész átdolgozása, 4K grafikával, modernebb játékmenettel (pl. négyjátékos támogatás) és az összes DLC-vel. Az ingyenes hétvégén ráadásul olyan bónuszpontok gyűjthetők, melyeket később a Borderlands 3-ban tudunk majd felhasználni.

Kép forrása: Borderlands

A Vault Insider Program-on résztvevőként 1000 VIP pontot kapsz minden nap a hétvégén, valamint plusz még ezer bónuszt, ha minden nap játszol. Ezeket a pontokat aztán a Borderlands 3 megjelenésének első napján lehet felhasználni, többek között skinekre.

Ráadásul, ha úgy döntesz, hogy a hétvége után meg szeretnéd venni a játékot, korlátozott ideig 40 százalékos kedvezménnyel teheted meg. A PlayStation Store-ban egyébként már most 6 ezer forintos áron lehet hozzájutni.

×