Ninja szerint felháborító, hogy a Twitch stábja más streamereket hirdet offline csatornáján, a felesége szerint ennél többről van szó.

Tyler „Ninja” Blevins twitterén kért bocsánatot rajongóitól, amiért az általa már elhagyott Twitch.tv platformon lévő csatornáját pornográf tartalmat promotáltak. Erről persze neki fogalma sem volt, mint kiderült a Twitch.tv stábja kihasználva a csatorna követő számát, más streamereket ajánl az odatévedő nézők számára. Ezek közé az ajánlások közé esett be a már kitiltott felnőtt tartalmú csatorna is.

Ninja kifejezett felháborodását fejezi ki, mivel más offline csatornákon nem hirdet a Twitch más streamereket, csupán az ő nagy követőszámú fiókján. Továbbá Ninja tudja, hogy nézői sokan még csak tinédzser korúak, ezért ezt a fajta tartalmat semmiképp sem kéne elérniük rajta keresztül.

A Twitch vezérigazgatója bocsánatot kért a streamertől és elismerte hibát követtek el. Az említett csatornát már törölték és a hirdető funkciót is kikapcsolták, amíg meg nem bizonyosodnak róla, hogy nem fordul ilyen elő többé.

Ninja felesége és egyben menedzsere, Jessica Blevins nem tartja véletlennek az eseményt. Szerinte a Twitch stábja megsértődött, hogy a híres Fortnite játékos elhagyta platformjukat a Microsoft által kialakított Mixer-ért és ezért magát a hírnevét szeretnék támadni, ezzel direkt kárt okozva. Erre bizonyítékul egy Twitch alkalmazott tweet-jét posztolta be, ahol Ninja platform váltásának bejelentése alá a stáb tagja „Nyugodj Békében ????” kiírást kommenttel.

×