Három új karakterből választhatunk a Red Dead Online heteken belül érkező legújabb frissítésének köszönhetően. A Rockstar North vezetője nyilatkozott az újításokról.

Heteken belül sor kerülhet a Red Dead Online eddigi legnagyobb fejlesztésére. Az új frissítésben három új játszható karakter is érkezik a játékba a Bounty Hunter, a Trader és a Collector képében. A stúdió ezekkel akarja kicsit közelebb hozni az online módot a Red Dead Redemption 2 kampányához. A Rockstar az új karakterekkel új játékmódokat is megnyit majd, ezzel lehetőséget adva arra, hogy karaktereinket az online változatban is a magunk képére alakítsuk.

Red Dead Online roles

Kép forrása: Twitter

„A single player érzésnek mely elemeit kell áthoznunk az Online-ba?” – merengett egy vele készült interjú során Rob Nelson, a Rockstar North vezetője. – „Nem lehet egy az egyben átfordítani, de szeretnénk tudni, hogy milyen élmények rezonáltak a legjobban az emberekben. Az egyik legnagyobb kihívás, amivel szembe kell néznünk, az az, hogy egy olyan lehetőséget teremtsünk az embereknek, ami engedi a szerepjátékot és közben nem lineáris. Emellett továbbra is biztosítanunk kell egy mély kötődést köztük, a karaktereik és világuk között. Ez azt jelenti, hogy több befolyást és szabadságot tudunk adni a játékosoknak anélkül, hogy pontosan meg tudnánk tervezni az élményt, ahogyan a single player módban tesszük.”

red-dead-redemption-2-screenshot

Kép forrása: ign.com

A Rockstar a hírek szerint a következő hónapokban és években az új karaktereken keresztül szeretne élesebb képet kapni arról, mire van szüksége játékosaiknak. A tőlük kapott visszajelzések alapján pedig nem tesznek le további terveikről azzal kapcsolatban, hogy tovább fejlesszék a Red Dead Online-t. Nelson elárulta, hogy reméli, az új karakterek lehetőséget adnak majd rá, hogy mindenki saját történetet alkosson magának. Attól függően, hogy Bounty Hunterként, Traderként, vagy Collectorként játsszunk majd, karakterspecifikus felszerelést és díjakat kaphatunk majd.

A Red Dead Online jelenleg kissé kaotikus felépítését tekintve az új fejlesztés nem jöhet elég korán. Az Xbox Magazine információi szerint azonban legalább néhány hetet várnunk kell még rá, hogy kipróbálhassuk. 

 

×