Négy új szupermenő karakter érkezik a WWE Summer Slam tiszteletére a Ubisoft ingyenes verekedős játékába. Limitált ideig te is megszerezheted őket!

A Brawlhalla és a WWE kollaborációjának köszönhetően limitált ideig háromszáz Mammoth érméért lehet a miénk négy szupersztár pankrátor karaktere. A Summer Slam tiszteletére Dwayne „The Rock” Johnson, Becky Lynch, John Cena és Xavier Woods is bekerült a játék kínálatába. A karakterek nemcsak a hírességek külsejében, de küzdési technikáikban is hasonlítanak eredetijükre és mindannyian rendelkeznek egy saját, egyéni támadással.

Ennek megfelelően Johnson támadásában szerepet kap egy lángoló bika, forró láva és néhány vulkáni kő is, míg Cena a köd és a küzdőtér oldalán lévő kötelek segítségét veszi igénybe. Becky Lynch átmegy egy kicsit Hihetetlen Hulkba és egy óriási zöld ököl, valamint egy asztal segítségével röpíti elképzelhetetlen magasságokba ellenfeleit. Négyük közül Woods maradt az egyszerű eleganciánál. Az ő támadásában a The New Day-ből ismert csapattársai, Kofi Kingston és Big E vesznek részt.

 

A játék Epic Crossover nevet viselő eseménye limitált ideig nyújt rá lehetőséget, hogy megszerezzük a négy pankrátor valamelyikét, vagy akár mindannyiukat. Ha az „értékes” Mammoth érmékért megvásároltuk az új skint, le is cserélhetjük rá valamelyik már meglévő harcosunkat. A valódi WWE élmény biztosítása érdekében az esemény ráadásul egy új játékmódot is kínál a Brawldown formájában. A pálya egy kör alakú küzdőteret, törhető asztalokat és a látványos mozdulatokhoz szükséges köteleket is biztosít majd.

A Brawlhalla ingyenesen letölthető Mac-re, PC-re, Play Station 4-re, Nintendo Switch-re és Xbox One-ra is. 

 

 

×