A RFRSH véget vet a tévhiteknek és találgatásoknak, megmarad esport bajnokság rendező cégként és eladja két esport csapatát, az Origen-t és az Astralis-t.

A RFRSH hivatalosan is megvált két esport csapatától, a Counter Strike: Global Offensive-et játszó Astralis-tól és League of Legends csapattól, az Origen-től. A csapatokat egy új dán esport cég vásárolta fel az Astralis Group ApS. A két csapat árát 10-15 millió euróra becsülik.

Az eladásnak a legfőbb oka, hogy a RFRSH rendezte az összes BLAST Pro Series bajnokságot, ami utat engedhetett némi részlehajlásnak a cég saját csapata felé. Szerencsére ilyen példát nem láttunk, de az Astralis csapata sok negatív bírálatot kapott, mivel főképp ezeken az eseményeken vettek csak részt. A csapat a szegényes bajnoksági részvételek miatt lecsúszott a ranglista harmadik helyére az év során.

kép forrása: dotesports.com

A RFRSH csapatából Nikolaj Nyholm, Jakob Lund Kristensen, Kasper Hvidt és Steen Lauridsen a csapattal együtt megy át az új Astralis Group ApS vállalathoz. A RFSH kijelentette, hogy a két cég között nem lesz tulajdonosi kapcsolat semmilyen szinten, a csapat végleg szeparálódik és külön működik tovább.

Remélhetőleg ezután az Astralis, minden elérhető bajnokságon részt vesz és megpróbálják összeszedni magukat.

×