A Blizzard már lemondott MOBA címéről, a Heroes of the Storm-ról, ennek ellenére a játékhoz üdítő frissítések érkeznek.

A Blizzard bejelentette, hogy egyre kevesebb figyelmet fog fordítani a Heroes of the Storm-ra. Ennek ellenére a játék azóta már két új hőst kapott.

Qhira az új hős egy közelharcos vadász karakter, amit nem másik játékából emelt át a Blizzard, hanem direkt a HotS-nak készítette. A hős hosszú mechanikus fegyverével harcol és azzal is mozog.

Az új hős: Qhira

A karakter a pályától és ellenfeleitől függő mozgási lehetőségei új színt hoznak a játékba, amely kihívást jelent majd az ellenfelek számára is. Remélhetőleg a játékosok élvezik majd az új szituációkat. A játék fejlesztői szerint az új hőst nehéz lesz elsajátítani, de képes lenyűgöző kombinációkra, így kifizetődő lesz több időt eltölteni vele.

 

Grappling Hook (D): A hős horgonyát kidobva húzhatja magát ellenfél vagy a pálya egy része felé.

Carnage (Q): A hős kardcsapást intéz a kiválasztott irányba.

Blood Rage (W): Passzív: A normál támadás után a hősök 4 másodpercig tovább sebződnek.
Aktív: A hős magába szívja ellenfele vérét, így az sebzést kap, míg Qhira életpontot.

Revolving Sweep (E): A hős rákapcsolódik ellenfelére, majd körülötte forog, stun-ol, újraaktiváláskor a kiválasztott területen fellöki ellenfeleit és újra stun-ol.

Unrelenting Strikes (R1): Kis körben minden ellenfélnek sebzést oszt ki a hős, majd a végén stun-ol.

Final Strike: (R2): A hős hosszú kardcsapást végez, amely hatalmas sebzést okoz ellenfeleinek.

kép forrása: .boostingfactory.com

Az új rangsorolt mód: Storm League

Az új rangsorolt rendszer, a meglévő rendszer hibáit próbálja kiküszöbölni. Az eddigi folyamatos grind helyett egy küldetéssorozaton alapul majd a jutalomrendszer, így azok is elérhetik a kitűzött szintet, akik keveset játszanak egy héten.

Eltűnnek a le és felsoroló meccsek, a játékot elhagyó játékosok egyből 500 rank pontot veszítenek, a besoroló meccsek száma 10-ről 3-ra esik,és csak a Diamond 5 vagy magasabban rangsorolt játékosok pontszáma esik majd, ha inaktívak.

Ki tudja, lehet, hogy végül jót tesz majd a játéknak, hogy a Blizzard kicsit kevésbé figyel rá.

×