Kevés streamer meri felvállalni a harcot a Twitch chat anonim trolljai ellen. PaladinAmber kész show-t csinál belőle.

A Twitch.tv-n több ezer streamert találhatunk a nap bármely órájában. Sokan közülük nem nyújtanak semmi újat és csatornájukat egy téma köré építik fel. Legtöbben arra, hogy kifejezetten jók egy játékban vagy egy művészeti ágban és persze rengeteg csatorna is van, ahol a streamer bármit megtesz egy kis nézettségért…

PaladinAmber egyik sem ezek közül, azon kevés emberek közé tartozik, akik személyiségük köré építik csatornájukat és elsődlegesen a szórakoztatást tartják középpontban. Persze ő sem mentesül a Twitch chat anonim, perverz kommentjeitől, de kitalált egy jó módot arra, hogyan kezelje őket. Ez a jelenség kifejezetten kemény a női streamereken és sokan csak ignorálni tudják az ilyesmit, de ezzel aligha szüntetik meg a problémát.

PaladinAmber módszere egészen más, ha valaki vetkőzéssel, lábfétissel vagy egyéb csatorna tartalmához nem illő, kéréssel zaklatja, kiemeli a problémát, szünetet tart és úgy küldi el a fenébe az adott kommentelőt. Ezzel kockáztatja azt is, hogy nézettséget veszít, talán ezért nem csinálja ezt több streamer, de a szembesítés komikus jellege miatt még több követőre tesz szert valójában.

Összeválogattunk párat a legjobb beszólásaiból:

×