A Respawn nyilvánosságra hozta egész éves tervét, persze komolyabb részletek nélkül, csak hogy tudjuk: lesz még tartalom idén. Közeleg a 3. és 4. évad.

2019 februárjában robbant be a köztudatba az Apex Legends, az első hónapban 50 millió játékossal. A Battle Pass első szezonja új cuccokat, a második új karakter és mapváltozásokat hozott a játékba. Természetesen ennek a folyamatnak nincs vége, hiszen most kiderült: a harmadik és negyedik szezon is tartogat még újdonságokat – írja az inverse.

A fejlesztő számára nagyon fontos, hogy a játékosok lássák, hogy komolyan dolgoznak a játékon. Most az egész éves ütemtervüket kiadták, persze a teljesség igénye nélkül.

Kép forrása: Respawn

Mikor van vége az Apex Legends második szezonjának?

A Respawn a hivatalos közleményben azt írta: „minden szezon körülbelül három hónapig tart”. Ez alapján feltételezhető egy körülbelüli dátum. A season 1 március 19-én indult és június 18-én ért véget, egy nappal a három hónap előtt. Ennek oka az volt, hogy 18-a keddre esett, az Apex Legendsben pedig mindig kedden cserélődnek a kihívások, valamint ekkor zajlanak a jelentősebb frissítések. A második szezon július 2-án indult, ami alapján kiszámolható, hogy valószínűleg október 1-én ér véget, ami szintén keddre esik.

Mikor indul az Apex Legends 3. évada?

Folytassuk akkor a matekórát. Az első és második szezon között két hét szünet telt el, ami alapján feltételezhető, hogy ha szeptember elsején lesz vége a második évadnak, akkor elvileg szeptember 15-ig nem indul a harmadik. Ez persze csak matek, mert a képen jól látszik, hogy szeptembert írnak. Lehet, hogy az évadváltás szeptember végén lesz, amikor „még nyílnak a völgyben a kerti virágok, még zöldel a nyárfa az ablak előtt” (Petőfi).

Mi lesz az Apex Legends Season 3 témája?

Az első évad témája a „Wild Frontier” volt, amiben bemutatkozott az Octane nevű új hős. A 2. évad témája a „Battle Charge” lett, amely Natalie „Wattson” Paquette-hez kötődött. Ha addig nem jelenik meg a korábban kiszivárgott új hős, Crypto, akkor valószínűleg hozzá kapcsolódik majd a következő évad témája.

Az interneten, a Redditen persze számos további elmélet született már arról, hogy mi is várható a játékban, illetve hogy az új karakterek milyen módon kötődnek az Apex Legends történetéhez. Még az is lehet, hogy a hosszútávú terv egy külön világ bemutatása, ahol minden mindennel összefügg. A Respawn képe alapján a negyedik évad is még idén elindulhat, valamikor decemberben.

Szerinted mit hozhatnak még az új évadok?

×