Boogie2988 Twitch streamer érzelmi zsarolással koldulta össze a pénz az új Tesla-jára, most visszaállítaná hírnevét a jótékony cselekedettel.

Boogie2988 a Twitch.tv platformjának egyik streamere, aki főként a „me irl” kategóriában szórakoztatja nézőit. Az egész történet ott kezdődik, amikor rendelt magának egy új Tesla gépjárművet és utólagosan megijedt a kiadástól.

Az aggodalmát pedig a világ elé tárta, ami miatt elkezdtek beesni a nézői adományok. Sokan viszont komoly kritikával illették Boggie2988-at, miszerint csak érzelmileg zsarolja nézőit, hogy pénzt csikarjon ki belőlük. A dráma folytatódott, amikor a streamer ráerősített az érzelmi zsarolásra, poénból és szarkasztikusan folytatta a kampányt.

Azóta több ellentmondásba is került a streamer, miszerint még nem is rendelte meg az autót csak tervezi, máskor pedig azt állította már állítják össze a számára. Végül az egész hisztériát letudván Boogie2988 úgy döntött minden pénzét felajánlja jótékonysági célokra a szülinapján, a mai napon.

Ezzel remélhetőleg visszaállítja a reputációját és az internet népes tábora tovább mozdulhat valami máson kiakadni. Hallottátok például, hogy a Alanity a földre dobta a macskáját?

 

×