Miközben közeleg a Borderlands 3 megjelenése, hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy filmet is forgatnak a játék alapján.

A produkcióért a Lionsgate stúdió felel, ráadásul a producerek közt ott van Avi Arad is, aki többek között a Venom, illetve az utóbbi évek Marvel Pókember filmek producere is volt. A Borderlands filmről egyelőre nem sokat tudni, de a pletykák szerint abszolút a videojátékot dolgozza fel.

Az eredeti játékot fejlesztő Gearboxnak viszont már van elképzelése arról, ki játssza mindenki kedvenc sárga robotját, Claptrap-et. A stúdió kreatív igazgatója Paul Sage a VG247-nek azt mondta: arról álmodozik, hogy az ikonikus robotot maga Dwayne “The Rock” Johnson formálja meg.

Kép forrása: PC Gamer

Mivel Claptrap egy egykerekű robot, gondolom mindenki számra nyilvánvaló, hogy hangokról beszélünk. Scott Kester, a Borderlands 3 art director-a támogatja az ötletet, amennyiben Dwayne valóban beöltözik robotnak és nem csupán a hangját adja. Kester ugyanakkor hozzátette, hogy szerinte Bill Murray is jól adná Claptrap hangját.

Nyilvánvaló hogy a srácok viccelődnek is picit azzal, hogy melyik hollywoodi sztár szerepeljen a filmben, de hogy végül melyik színészt sikerül meggyőzni, az már más kérdés. Egyelőre viszont még azt sem lehet tudni, live-action készül, vagy animációs film. A Borderlands 3 játék egyébként szeptember 13-án érkezik PC-re és konzolokra.

Szerinted is kell Dwayne Johnson a Borderlands filmbe?

×