A nézők alig várják a július 25-én életbe lépő 2-2-2-es hőskorlátozást, a meccsek így sokkal változatosabbak és élvezhetőbbek is.

Korábban már írtunk arról, hogy a Blizzard véglegesen leszámolt a GOATS metával, ami hosszú ideig uralta az Overwatch kompetitív világát. A cég egyszerűen bevezeti a kötelező 2-2-2-es választási rendszert, így a csapatokban maximum két karakter lehet ugyanabból a hőstípusból. Habár a változtatás csak július 25-én lép életbe, sokan már most dps orientált csapat kombinációra váltottak.

A profi esport csapatokat erről, jó előre figyelmeztették, hogy legyen idejük készülni a változásra. Az Overwatch Contenders 2019 bajnokságának eheti játékain, már újra élvezhettük a profi játékosok szenzációs Widowmaker lövéseit. Az alábbi videókat Lachlan „Ike” Matthews-nak köszönhetjük, aki briliáns célzásával kényszerítette térdre a Melbourne Mavericks csapatát. A meccs végül 3-1-ben végződött a Legacy javára.

 

Elliot „Addy” Dunne is kapott a lehetőségen, akit sokan Ausztrália legjobb mesterlövészének tartanak. Az Order csapata ellen lőtte ezeket a szép fejlövéseket.

 

A játékok során előkerült sok régen látott hős is, ezért a meccsek kifejezetten izgalmasra sikerültek. A Blizzard döntésével talán nem mindenki ért egyet, de nézőként biztosan sokkal élvezhetőbb így.

×