Kérdés, hogy a tolvaj tudja-e egyáltalán, hogy mit fogott.

A No. 3 Trainer kártyát tulajdonosa nemrég adta el ebay-en 60 000 dollárért. A szállítás során azonban nyoma veszett, a két fél egyelőre nem perel, ehelyett 1000 dolláros nyomravezetői jutalmat ajánlottak fel.

kép forrása: ign.com

 

A No. 3 Trainer kártya az 1999-es Secret Super Battle bajnokság harmadik helyezettének jutalma volt. A kártyán a háttérben látható Mewtwo is, ami az első generációs Pokémonok legendás, emberek által kreált zsebszörnye. A kártyát lopás esetén lehetetlen lesz eladni, bárki bármilyen aukción könnyen felismerheti, hiszen az ilyen drága lapokat vásárló gyűjtők csoportja egy meglehetősen szűk társaság.

A tulajdonos abszolút megbízik a vevőben és biztos benne, hogy a szállítás közben történt hiba. A USPS nyilatkozatából csak annyit tudtunk meg, hogy kivizsgálják az ügyet.

 

A No. 2 és No. 1 Trainer áraira még becslés sincs de van még egy kártya, ami a most elkelt lapnál is drágább. Az Illustrator Pikachu kártyából összesen 39 készült és ezeket a Pokémonnal kapcsolatos rajzversenyeken osztották ki. Jelenleg már csak 6 létezéséről tudunk és egyenként 90-100 000 dollárt érnek. Az árukat azonban nehéz megbecsülni, mivel senki sem akar megválni tőlük.

kép forrása: todayonline.com

×