Nemrég jelentették be a One Punch Man játék érkezését, most pedig világossá vált, mely karakterek kerülnek bele a játékba azokon kívül, amelyekről már tudtunk.

Ami a Bandai Namcot illeti, igazán kitesznek magukért az elmúlt években. Legizgalmasabb játékaikat már nyugaton is rendre kiadják. Nemrégiben jelent meg a Jump Force verekedős játék, mely a Marvel univerzumhoz hasonlóan összeereszti a legjobb shounen fight animék szereplőit. Aztán ott volt a Dragon Ball FighterZ, ami visszahozta a 2D-s verekedős játékok igazi zamatát.

A Bandai Namco harci játékok iránti étvágya azonban – szerencsére – nem szűnt meg, így most a One Punch Man-ből is játék készül. A bejelentéskor mindenki feltette a kérdést: mi is lesz a játékban a főhős, Saitama szerepe, ha köztudott, hogy mindenkit egyetlen ütéssel képes legyőzni? Ez még egyelőre nem derült ki, de azért van még jó pár más karakter a sorozatban, akik összemérhetik tudásukat. Az anime második évada amúgy is inkább arról szól, hogy milyen konfliktusba kerülnek a mellékszereplők, miközben Saitama erőteljesen unatkozik.

 

Most az Anime Expo alkalmából kiadtak egy karakterekre fókuszáló előzetest is, így nyilvánvaló, hogy Vaccine Man, Mosquito Girl, Carnage Kabuto és Deep Sea King is jelen lesz, persze a jól ismert főhősökön kívül.

Sajnos megjelenési dátum még mindig nincs, de az biztos, hogy PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is érkezik.

×