A PUBG készítői kiadták a Survivor Guide-ot, aminek célja, hogy saját útmutatóval szolgáljanak a játék alapjaihoz. A Survivor Guide külön honlapot is kapott.

A PUBG Corp. nemrég egy hivatalos közleményben mutatta be új túlélő útmutatóját, aminek célja, hogy segítse a PUBG játékosait a battle royale játék megismerésében.

A leírás szerint, bár nagyon sokan ismerik a játékot és a legjobb játékosok már létrehozták a legjobb stratégiákat, még mindig nagyon sok új és kezdő játékos van, aki nem ismeri a játék alapjait. Bár az interneten számos alap guide létezik a témában, többek között mi is készítettünk párat, a PUBG fejlesztői most úgy gondolták: saját guide oldalt hoznak létre, melyet a jövőben folyamatosan frissíteni terveznek.

Kép forrása: PUBG

A Survivor Guide oldalán jelenleg a fegyvereket, a mapokat és az alapvető irányítást lehet megismerni. Ezen kívül egy videósorozat is készül, amiben a játék alapjait magyarázzák el. A fegyverek tekintetében egyelőre csupán alapinformációk vannak, de később a statisztikákat, a mechanikát is meg szeretnék osztani, grafikonokkal.

 

Jelenleg a Survivor Guide csak angol és koreai nyelven érhető el, de a közeljövőben még több nyelvet kívánnak hozzáadni.

„Célunk, hogy olyan útmutatót hozzunk létre, mely minden játékos számára hasznos, legyen az kezdő vagy profi. Folyamatosan fejleszteni fogjuk az oldalt” – írja a PUBG fejlesztőcsapata.

Szerinted szükség volt a Survivor Guide-ra?

×