Egy exkluzív interjúban a rendező Dan Trachtenberg elárulta, hogy javában tart a készülő Uncharted mozi castingja. Tom Holland jó választás, de Sully még nincs meg.

Az biztos, hogy az Unchartedből filmet készíteni nagyon jó döntés, hiszen az alapanyag igen izgalmas összetevőkkel rendelkezik. Akció, kaland, romantika, misztikum, dráma, na meg persze sok-sok robbanás és meglepetésekkel teli történet. Nem csoda, hogy a Sony Uncharted filmmel próbálkozik.

A közelgő adaptációról azonban nem sok hivatalos információ áll rendelkezésre: azt tudjuk eddig, hogy Tom Holland alakítja majd a fiatal Nathan Drake-t, a rendezésért pedig Dan Trachtenberg felel majd, aki Cloverfield Lane 10 rendezője volt.

Dan Trachtenberg – Kép forrása: Variety

Közben természetesen sok pletyka kapott szárnya azzal kapcsolatban, hogy ki kapja meg Victor „Sully” Sullivan szerepét, aki a játékban Drake mentora. A pletykák szerint Bryan Cranstont kapta meg a lehetőséget.

A rendező Dan Trachtenberg azonban a GamesRadarnak adott interjújában reagált a pletykákra és elmondta: még semmi sem biztos.

„Még nincs meg Sully. Bryan Cranston zseniális, lehet hogy ő jó lenne, de még semmi sem biztos. Tom Holland azonban nagyon jó választás volt. Remek színész” – mondta. A rendezőnek egyelőre tehát nincs terve arra, hogy ki játssza Sully szerepét. A GamesRadarnak a rendező ugyanakkor azt is elárulta, hogy szeretne visszatérni a Cloverfield univerzumhoz is, mert van egy két radikális ötlete a folytatásra.

A filmet 2020 decemberében szeretnék kiadni.

×