Gyors kvíz: Ki a 151. Pokémon?

A Casetify cég telefonos és informatikai kiegészítő designokkal foglalkozik, legutóbbi nagy sikerű projektjük az első Pokémon kollekció, 72 óra alatt elfogyott. Pokémonos kiegészítőket persze már 25 éve is lehetett kapni, de sokszor kinézetük gyerekesre, bugyutára sikerül. A Casetify viszont letisztult és energetikus munkáival újra meghódította a Pokémon-on felnőtt generációk szívét.

A következő projektben még nagyobb közönséget kívánnak kiszolgálni, ezért elérhető lesz mind a 151 Kanto régiós Pokémon-hoz egy saját arculat. Így azok is, akik kevésbé népszerű zsebszörnyekbe lettek szerelmesek, is megkaphatják, amit szeretnének. Én például Arcanine-t akartam mindig, de még a tokiói hivatalos Pokémon boltban sem találtam szinte semmit.

kép forrása: casetify.com

A telefontokokon kívül, töltőkre, laptopokra, tabletekre és AirPod-okra is vehetünk matricát vagy kiegészítőt. A 151 design-on kívül elérhetők lesznek, több Pokémonból álló kollázs jellegű kinézetek is. Egyenlőre várólistára lehet csak feliratkozni, mivel az érdeklődés most is hatalmas.

Az eszközök július 10-től elérhetők, de ha lemaradtál róluk se búslakodj, már tervezik a következő kollekciót is!

×