Úgy néz ki, ahogy Keanu Reeves, úgy az általa megformált John Wick is egyre népszerűbb. Így nézne ki animációs sorozatban egy rajongó szerint.

Egy John Wick fan nemrég az Instagramon mutatta be rajzait: szerinte így nézne ki egy animációs sorozat, a közkedvelté vált bérgyilkos főszereplésével – írja gamebyte. A John Wick franchise bevételei olyan nagyok lettek, hogy máris a negyedik rész készítésével foglalkozik a Summit Entertainment. Vajon van esély egy animációs sorozatra is?

Coran Kizer Stone is ezen gondolkozott, így Instagram oldalára készített is néhány tervet. Ez alapján állítható, hogy a rajzfilm valószínűleg pont olyan erőszakos lenne, mint a film. Ez persze nem is lenne gond, hiszen talán már nyugaton is mindenki felfogta, hogy animációs sorozat felnőtteknek is készülhet. A Netflix az utóbbi időben bizonyította is ezt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Coran Kizer Stone (@kizerilla) által megosztott bejegyzés,

Ugyanakkor tudunk arról, hogy készül egy Johm Wick spin-off, ami a bérgyilkosok szállodájáról szól majd, legalábbis címe alapján. A The Continental sorozatban talán még maga John Wick is feltűnik, bár ez nem megerősített.

A John Wick 4, mely 2021 májusában érkezik, már csak hab a tortán. Akárhogy is, John Wick világa folyamatosan bővül. A felnőtteknek szóló animációs sorozat ötlete minden bizonnyal merész, de tökéletes lehetne annak fényében, hogy a jövőben egyre több streaming szolgáltatás indul.

Örülnél egy John Wick rajzfilmsorozatnak?

×