Új főgonosz, új fegyverek, új szintek.

Megjött a beígért Borderlands 2 DLC, a Commander Lilith & the Fight for Sanctuary, ami ingyenesen elérhető mindenki számára, aki rendelkezik az alapjátékkal vagy Xbox Game Pass-el. A kiegészítő a Handsome Jack halála utáni, de a Borderlands 3 előtti időben játszódik, mintegy összekapcsolva a két történetszálat.

Az alapjáték végén megmentettük Pandorát egy zsarnoktól, de sajnos nem kellett soká várni, míg megjelent az utódja, Hector. Hector őrült milicista vezető, aki mérgező gázzal fertőzi meg szeretett világunkat. A méreg veszélyes növényeket és deformált életet hagy maga után mindenütt, ezért kénytelenek leszünk újra elővenni végtelen fegyverarzenálunkat, hogy nekikezdjünk a gyomirtásnak.

 

A fejlesztők megemelték a maximális szintet 80-ra és hozzáadtak egy új fegyverritkasági szintet is, a szivárványt, amely új farmolási lehetőségeket nyújt a veterán játékosok számára is. Az OP rangsorolása sajnálatosan törlődik mindenkinek, így ezt is újra fel kell húznia a játékosoknak.

A játék kellemes kikapcsolódást és rengeteg új színes és vidám újdonságot tartalmaz és kifejezetten nosztalgikus élménnyel töltheti el azokat, akik már a 2012-es megjelenésekor is játszottak.

 

A Borderlands 3 szeptemberi megjelenéséig jó kis emlékeztető lehet ez számunkra, miért is szerettünk bele ebbe a képregény stílusú, morbid, fegyverekkel teli világba.

Az egyik új fegyver unikornisokat lő, töltöd már?

×