Az 5g forradalmasítja majd a vezeték nélküli internetelérést, de nem tudni mi áron.

 

A telekommunikációs cégek lassan bevezetnék az 5g-s hálózatot világszerte, amely komoly aggodalommal tölti el az egészségügyi dolgozók egy részét.

kép forrása: megadaily.com

A hálózat bevezetése világszerte felháborodást váltott ki, mivel a tudósok tesztek nélkül képtelenek megjósolni a lehetséges élettani hatásokat. Szerintük ez így emberkísérlet, nem pedig egy egyszerű modernizációja egy elavult rendszernek. Az emberkísérleteket pedig természetesen, komoly szabályozás köti a világ minden pontján, aminek a bevezető cégek egyáltalán nem felelnek meg.

 

kép forrása: 5gspaceappeal.org

A nemzetközi petíciót már több mint 100 000-en írták alá a föld 187 országából. Annak ellenére, hogy sokan tagadják, rengeteg bizonyíték és tudományos cikk jelent már meg arról, hogy a rádióhullámok egészségügyi problémákat okoznak. Ha a telekommunikációs vállalatok elindítják a programot ezek elől a hullámok elől senkinek sincs menekvése, ez nem olyan hatás, amiben vagy részt veszünk vagy nem.

A 4g-vel szemben az 5-g után akár több százszor annyi sugárzás is eshet ránk.

Az 5g-t persze már több helyen elindították és hétköznapjainkban nem történt érezhető változás, azonban a kimutatott hatások, hosszú idő alatt kialakuló és észlelhető betegségekkel járnak együtt, mint a szívbetegség, diabétesz vagy a rák.

Mivel azonban arról sincs bizonyíték, hogy az 5g veszélyes ránk nézve, még zsebre tehetjük az alufólia sapkáinkat.

×