A Command & Conquer és a S.W.I.N.E remaster verziója után bemutatkozik a Commandos 2 felújított verziója is.

Érdekes, hogy az utóbbi időben a remake és a remastered játékkiadások új korszakát éljük, tömegével érkeznek a régi klasszikusok felújításai. Ez igaz a stratégiai játékokra is. A Kalypso Media megosztotta az első videót a klasszikus Commandos 2 világháborús valós idejű stratégiai játékának új kiadásáról – írja az eurogamer.

 

A Kalypso tavaly júliusban vette meg a játék fejlesztésének jogait a Pyro Studios-tól, hogy új játékokat adjanak ki a sorozatban, illetve hogy felújítsák a régieket. Ennek gyümölcse most a Commandos 2 HD Remaster.

A Commandos egy brutálisan nehéz stratégiai játéksorozat volt, amely 1998-ban debütált. A játékosok a küldetések során egy kis csapat katonát vezetnek, mindegyikük egyedi képességekkel és specializációval rendelkezik, például van mesterlövész stb. A taktika nagyon fontos, a fegyveres konfliktus csak a végső megoldás lehet. Az új verzió a grafikai frissítések mellett újratervezett vezérlést, korszerűsített felhasználói felületet ígér.

A fenti videó második felében egyébként Pyro Studios másik stratégia játékának felújításáról, a Praetorians-ról is szó esik, ami eredetileg 2003-ben jelent meg.

Mindkét játék HD remaster verziója 2019. végén jelenik majd meg PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on, sőt valamikor a Commandos 2 HD Remastered Switch, Mac, Linux, iPad és Android portot is kap.

Meg fogod venni?

×