Az E3 konferencián mutatta be a Bethesda a Fallout 76 világának új battle royale változatát

Az E3 konferencián mutatták be a fejlesztők a Fallout 76 Nuclear Winter-t, amely a Fallout 76 battle royale módja. Akik rendelkeznek az alapjátékkal azoknak elérhető egyből de bárki kipróbálhatja ingyenes holnaptól egy teljes hétig az új kiegészítőt.

 

 

Az 51-es bunker számítógépe kreálta számunkra a megmérettetést, mivel a felügyelő pozícióban üresedés állt be. Erre pedig csak a legalkalmasabb embert fogadja el a rendszer, ha nyerünk egy meccset, miénk az állás. A fejlesztők a folyamatos játékkal és győzelemmel egybekötött jutalmakat is ígértek, kérdéses, hogy ez segíti-e majd a győzelmi esélyeinket vagy csupán dekoratív jellegűek.

A területen belül azonban nem csak 52 játékos, hanem gép által irányított szörnyek is megtalálhatóak, amelyek tovább nehezítik majd a győzelem elérését. A trailerben látunk tömegpusztító fegyvereket is, így jobb ha már most elengedjük a fair harc igényét, hisz ha valaki ledob egy „Nuke”-ot a világon semmi nem ment meg minket.

A Fallout 76 alapjáték hibáinak listája végtelen, mi is írtunk róla korábban. A fejlesztők talán a – most nagyon jólmenő – battle royal játékstílustól várják a megváltást, azonban ehhez szükséges a bug-mentes játékélmény. Ez megjelenés után több mint egy év után sem létezik az alapjátékban.

A játékmód bejelentő videóin jelenleg többezres fölényben vannak a dislikeok és negatív kommentek.

Vajon képes lesz-e a Bethesda kimászni valaha ebből a gödörből?

×