A FACEIT hivatalosan is bejelentette Halo 3 nyílt LAN versenyét, melyet idén augusztusban tartanak az Egyesült Királyságban.

A FACEIT versenye a 343 Industries együttműködésében jön létre augusztus 17-18 között a Twickenham Stadionban. A FACEIT Ignite: Halo European Open névre keresztelt bajnokság tehát ugyanott zajlik majd, ahol nemrég áprilisban az Excel Esport szervezet megnyitotta League of Legends tréningközpontját – írja az esportinsider.

Twickenham Stadium – Kép forrása: Wikipedia

Michele Attisani, a FACEIT társalapítója azt mondja: „a Halonak hihetetlen tehetséges és szenvedélyes rajongótábora van, ezért örülünk annak, hogy lehetőségünk nyílik egy ilyen versenyt indítani. London élénk ipari-és szórakoztatóközpont, ami tökéletes az esportok számára. Örülünk, hogy megmutathatjuk a Halo közösségnek, hogy a FACEIT szívesen támogatja őket versenyek szervezésével.”

Európából és Észak-Amerikából összesen 32 csapat mérkőzik meg egymással 2v2-ben Halo 3-ban, de lesz egy Halo 5 verseny is. A két verseny összdíjazása 30 ezer dollár.

Kép forrása: Microsoft

A Tahir „Tashi” Hasandjekic, a 343 Industries esport vezetője szerint a FACEIT a világ egyik vezető verseny-és tartalomszolgáltatója, így mindenki nagyon izgatott, hogy velük közösen dolgozhatnak ezen az eseményen.

A FACEIT egyébként május végén indította el az első licencelt Apex Legends versenysorozatát, 16 szervezetet bevonva a nyereményalapba.

×