Idén novemberben érkezik a Pokémon Sword and Shield játék, melyre a rajongók oly régóta várnak. Mutatjuk, hogy mit tudunk eddig.

A Pokémon franchise úgy tűnik, nem csillapodik: a Nintendo zsebszörnyei újra és újra meghódítják a világot és a játéközönnek még egyáltalán nincs vége. A Switch-re érkező Sword and Shield 2019. november 15-én jelenik meg, mellyel kapcsolatban már most szállingóznak az infók.

Raid és Dynamax

A Max Raid csaták hasonlóan működnek, mint a Pokémon Go reid-ek, de egyszerre csak négy játékos csatlakozhat. A csatákban a Pokémonok Dynamax formát is ölthetnek, ami tízszeresére növeli a méretüket és erejüket. Néhány Pokémon csak akkor lesz megszerezhető, ha a Max Raid végén legyőzzük őket.

Kép forrása: Nintendo

A játékban Professor Magnolia az új professzor, aki az első női professzor a Pokémon kalandokban. Zacian és Zamazenta, a két legendás Pokémon, akik a kard és a pajzs: a játék címszereplői.

Kép forrása: Nintendo

 

Az új Pokémon RPG teljesen nyílt világgal vár mindenkit, ahol dinamikus az időjárás. A területen természetesen a városok mellett beleszagolhatunk a vadonba is, ahol a szabadban élő Pokémonokkal találkozhatunk. A változó időjárástől függően pedig más-más Pokémonok bukkanhatnak fel.

A játékba új, sosem látott 8. generációs Pokémonok is érkeznek:

Wooloo – juh Pokémon
Gossifleur és evolúciója Eldegoss – virág Pokémon
Drednaw – harapó Pokemon
Corviknight – egy varjúszerű Pokémon, aki taxiként is működik, valamint itt van a borítóképen látható Scorbunny, Sobble és Grookey trió is, akik kezdő Pokémonok a játékban.

Kép forrása: GamesRadar

 

Az biztos, hogy a játék még ezen kívül is sok izgalmat tartogat.

 

Te megveszed majd?

×