Az Overwatch League egyik alapítója úgy döntött, elhagyja az Activision Blizzard csapatát, hogy ezentúl az Epic Games munkatársa legyen.

Nate Nanzer, az Overwatch League igazgatója elhagyja az Activision Blizzard-ot, hogy ezentúl az Epic Games-nél felügyelje az esport részleget – írja a gameinformer.

Nate Nanzer a 2016-ban indult Overwatch League egyik alapítója, aki meglepő bejelentést tett Twitter oldalán. A Blizzard is megerősítette, hogy Nate elhagyja a céget, helyét pedig az esportokért felelős ügyvezető igazgató Pete Vlastelica veszi át. Nate azt írta: életének egyik legnehezebb döntése volt.

„Kedves Overwatch League család. Hamarosan elhagyom a Blizzardot egy új lehetőség miatt. Ez volt életem legnehezebb döntése, hiszen nem dolgozhattok többet együtt ezzel a remek csapattal, játékosokkal, partnerekkel és rajongókkal” – írta Nate.

Kép forrása: dotesports.com

A bejelentés közben az Epic Games megerősítette az ESPN-nek, hogy Nate a kompetitív esportokat felügyeli majd a cégnél.

„Örülünk, hogy az Epic Games csapatában üdvözölhetjük Nate-et. Többek között a kompetitív Fortnite kapcsán dolgozunk majd együtt vele” – nyilatkozta az Epic.

Te mit szólsz Nate döntéséhez?

×