A Mordhau multiplayer középkori harcijáték néhány hete jelent meg a Steam-en és úgy tűnik, hogy a csalók máris megjelentek a játékban. A banvonat már elindult, de más is megitta a levét.

A héten mintegy 2000 Mordhau játékost tiltottak ki a játékból külső csalószoftver használata miatt – írja a PcGamer. Most kiderült, hogy a fejlesztők számos kitiltást már feloldottak, ugyanis sokan közülük ártatlanok voltak. A Triternion beismerte, hogy voltak téves tiltások.

Már visszavontunk azokat a tiltásokat, melyek ebbe a hullámba tartoztak” – olvasható a fórumbejegyzés frissítésében. „A tilalmak nagy része valóban téves volt, de számos csaló csúszik ki a kezünk közül, ezért nagyon óvatosak vagyunk. Figyeljük a helyzetet és módosítjuk a téves kitiltásokat.”

A tévesen bant kapott felhasználók egy része automatikusan visszakapja fiókját, néhányan a fejlesztőkhöz, vagy a Mordhau fórumához kell forduljanak, hogy újra harcba szálljanak.

 

Miközben dicséretes, hogy a fejlesztő-kiadó Triternion gondosan figyeli a játékosokat és igyekszik kiszűrni a csalókat -a tisztes játékosokkal egyetemben -, a PCgamer szerint a rendszer nem minden csalószoftvert szűr ki.

A Mordhau egyébként 2019. április 29-én jelent meg, a Steam-es értékelés szerint pedig igen jól szerepel a játékosok körében.

Te játszol a Mordhau játékkal?

×