Kikerül a duo lehetőség a Battlefield V Firestorm nevű battle royale módjából. Az indok igen egyszerű: nem játszanak elegen párban.

A DICE nem is olyan rég indította be a Battlefield V battle royale módját, a túlélő játékmód nagy sikerén felbuzdulva. A duo lehetőség kezdetben csak rövid ideig volt elérhető a Firestorm-ban, de a rajongók kedvéért végleg bekerült.

Sajnos azonban úgy tűnik, hogy a Firestorm játékosai nincsenek elegen ahhoz, hogy a duo mód örökké elérhető legyen. A fejlesztőcsapat most hivatalosan is megerősítette, hogy a lehetőség kikerül, és egyelőre nem kerül vissza.

Kép forrása: Battlefield V

„Amikor a duo mód bekerült, azt láttuk, hogy egyre többen indultak inkább csapatban, kevésbé preferálva a páros harcot. Így visszatértünk az eredeti tervhez és letiltjuk ezt a lehetőset” – írta a DICE egy Reddit posztban.

Természetesen mind a solo, mind a squad mód továbbra is elérhető épp úgy, mint a Firestorm megjelenésekor. A Battlefield V-ben pedig nyár végén érkezik a Private Game mód is, amivel saját játékszervert tudunk indítani.

Te játszottál a Firestorm-mal duóban?

×