Az Apex Legends második szezonját a következő E3-on ismerhetjük meg, sőt: a mobilverzióról is érkeznek a részletek.

Az EA bejelentette, hogy az Apex Legends második szezonjának részleteit a következő E3-on mutatják be, az EA Play konferencián június 7-én. Az esemény a Los Angeles-i Hollywood Palladiumban kerül megrendezésre, ráadásul élőben közvetítik a rajongóknak.

„Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy megfelelően kiszolgáljuk a hatalmas Apex Legends közösséget, aminek része a második szezon is, illetve a sok-sok Battle Pass tartalom, az új hős és a játékmentebeli újítások” – mondta Andrew Andrew Wilson, az EA vezérigazgatója. A második szezon valószínűleg a negyedév végén, vagy a következő negyedév elejének indul, nincs tehát olyan messze.

Miközben az EA elégedett az Apex Legends fogadtatásával és eredményeivel, elismeri, hogy a játék hirtelen növekedése problémát jelentett a fejlesztő Respawn Entertainment számára. Az első néhány hónapjában a fejlesztőknek sok fejtörést okozott az új tartalmak létrehozása, a sok hiba javítása, valamint a csalók kezelése.

Az EA közben az Apex Legends mobilverziójának kiadásán és a kínai piacra való betörésen is munkálkodik, melyről reméljük lesz szó az E3-as eseményen is. A pontos részletekre tehát már nem kell sokáig várni. Őszintén bízunk benne, hogy a kezdeti lelkesedés visszatér a játékosokba, és az újítások mind hozzájárulnak ahhoz, hogy naggyá tegyék ezt az egyébként remek játékot.

Te várod a második szezont?

×