A Pandemic 2004-es Star Wars Battlefront játéka napokon belül kapható lesz a Steam-en és a GOG-on is, a hivatalos nemzetközi Star Wars világnap alkalmából.

Miközben a Battlefront 2 már régóta kapható a Steam-en, ez meglepetésként érheti a rajongókat. Nem is az a legfőbb kérdés, hogy a játék miért csak most lesz kapható ezeken a felületeken, hanem hogy vajon a 14 éves játék milyen eredményeket érhet el 2019-ben?

A nemzetközi Star Wars világnap május 4-én van, ettől a naptól lehet megvenni a játékot is. A Lucas Arts játéksorozata egyébként 2004-ben indult, a most megvásárolható játék az első. Ezt még a Pandemic fejlesztette, azóta pedig már nyolc stúdió készített Battlefront játékokat. Azonos címmel jelent meg a Star Wars Battlefront 2015-ben az EA DICE kezei közül, majd 2017-ben a Battlefront 2. A legelső Battlefront így néz ki:

 

AnthonyBF2 egyébként volt olyan kedves és készített egy útmutatót az online játékmódhoz. A játék a Steam-en és a GOG-on is kedvezményesen kapható.

Szerinted volt értelme ennek a lépésnek?

Érdekesség: A hivatalos Star Wars világnap dátumának eredete a filmekben visszatérő mondat miatt alakult így. „Az erő legyen veled!” angolul „May the force be with you!”, amit könnyen „Május negyedike legyen veled-nek” lehet érteni vagy mondani. 1979. május 4-én, Margaret Thatcher, az Egyesült Királyság első női miniszterelnökének megválasztása után pártja a következő hirdetéssel köszöntötte a London Evening News-ban: „May the Fourth Be with You, Maggie. Congratulations.” (Május negyedike legyen veled, Maggie. Gratulálunk.) – írja a Wikipedia.

×