A többi nagy esport brandhez hasonlóan a H4X is megnyitotta saját esport központját, amit nem véletlenül neveztek el labornak.

A H4X egy ruházati márka, amely a gamerek és esportolók számára gyárt divatos és kényelmes ruhákat, mezeket. A cég most más módon is belépett az esport piacra: esport központot nyitott. A H4X a DreamHack és az ESL események egyik hivatalos támogatója, az új H4X L4B pedig abban abban segít, hogy a játékosok profi körülmények között tudjanak felkészülni a versenyekre.

Kép forrása: H4X

A központ Montréal-ban épült, több tematikus teremmel rendelkezik, ahol többek között teljes setup várja a streamereket. Természetesen H4X shop is van, ahol beszerezhetők a brand ruházati cikkei. A H4X L4B központban edzőterem, társalgó, sőt saját séf is várja a sportolókat, hogy maximalizálni tudják teljesítményüket.

Íme egy kis videó, amit Instagramon tettek közzé. Engem kissé aggodalommal tölt el, hogy az aktuálisan látható terem falain egyetlen ablak sem található.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

H4X (@h4xgg) által megosztott bejegyzés,

„A H4X L4B a profi játékosoknak lehetőséget nyújt a készségfejlesztésre, ráadásul saját kineziológusunk figyelemmel kíséri a játékosokat, a reakcióidejüket a további kutatás és termékfejlesztés érdekében” – mondta a H4X vezérigazgatója, Cole Gurman.

A H4X egyébként a BenQ-val és az iBUYPOWER-lel is együttműködik, hogy a versenyzők számára a legmegfelelőbb játékmonitorokat, kiegészítőket gyárthassák. A szponzorált csapatok támogatása mellett a H4X tervei között szerepel az is, hogy a labort versenyek rendezésére, sőt amatőr csapatok edzésére is fenntartsa. H4X L4B építés alatt áll Észak-Amerikában és Európában is.

 

Ti szívesen járnátok ilyen központba?

×