Az esport egyik legnagyobb és legnépszerűbb szervezete, a Cloud9 új Apex Legends csapatot szerződtetett. A csapat tagjai egytől-egyig brazilok.

A Cloud9 történetében először igazolt le brazil csapatot. Az új Apex Legends team három játékosa Nino „ninexT” Pavolini, Gabriel „isno” Ceregatto és Vinícius „noted” Mancinni.

Kép forrása: Cloud9

NinexT korábbi PUBG és Rainbow Six: Siege játékos, isno pedig Overwatch-ban versenyzett. Noted, NinexT-hez hasonlóan Rainbow Six játékos volt, 2017-ben a paiN Gaming zászlaja alatt versenyzett Brazíliában.

Miközben az Apex Legends esport szinten még gyerekcipőben jár – valamint az EA egyelőre nem tör kompetitív babérokra -, elég komoly lépés a Cloud9 részéről egy ilyen csapat bevonása az esportba. Persze nem ez az egyetlen brazil kapcsolatuk. Az év elején igazolták le brazil Flavio “Jukes” Fernandes, League of Legends játékost.

Az év elején megjelent Battle Royale játék olyan hamar népszerű lett, hogy több esport szervezet alapított Apex Legends esport csapatot, beleértve Team Liquid, 100 Thieves és NRG szervezeteket is. Az új brazil csapat már a második Apex team a Cloud9 zászlaja alatt. Márciusban egy észak-amerikai csapatot igazoltak le – írja az esportsobserver. Az Apex Legends roster tagjai: Joseph ‘Frexs’ Sanchez, Greg ‘Grego’ McAllen, Jamison ‘PVPX’ és Justin ‘Chappie’ Andrews.

https://youtu.be/ir2_IC13u4E

 

Az Apex Legends népszerűsége a Twitchen pedig folyamatosan csökken, s egyelőre nem tudni, milyen jövője lesz az esportban.

 

×