A Gwent: The Witcher Card Game tavaly októberben jelent meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Most bejelentették az iOS verziót.

Eljött az ideje annak, hogy a Gwent: The Witcher kártyajáték végre megjelenjen mobilplatformra, hiszem most bejelentették, hogy október 29-én már iOS-en is elérhető lesz. Érdekes módon a free-to-play játékot már most „elő lehet rendelni”, aminek az az értelme, hogy a megjelenéskor azonnal letöltődik a készülékre – írja a Gamespot.

A játék PC-s verziójának eredményei egyébként átmenthetők a mobilos verzióra, GOG-os bejelentkezést követően. Ez nem vonatkozik a PS4-es és Xbox One-os verziókra.

 

A CD Projekt RED közben közzétette a kompatibilis készülékek listáját is, így többek között használható az iPhone 6S, az iPad Mini 4, az iPad 5, az iPad Air 2 és azok újabb verziói, valamint az összes iPad Pro. Természetesen az újonnan bejelentett iPhone 11 modell is támogatott. Az erősebb eszközök ráadásul beépített 4K textúrákkal rendelkeznek.

Most hétvégén streamet is tartanak majd az játékból Twitchen, Youtube-on, és Mixeren, ami során több infót osztanak meg a rajongókkal.

Te letöltöd majd a játékot?

×