A Blizzard arra figyelmezteti a játékosokat, hogy a World of Warcraft Classic-ban egyes birodalmakba akár 10 ezer játékos is megpróbálhat egyszerre bejelentkezni.

A Blizzard szerint óriási lesz az érdeklődés a WoW Classic iránt, olyannyira, hogy egy-egy birodalomba szinte lehetetlen lesz bejutni. Akár 10 ezren is megpróbálhatnak egyszerre játszani, ami miatt gyanús, hogy egyeseknek sokat kell majd várakozniuk – írja az Eurogamer.

A Battle.neten Kaivax közösségmenedzser arra szólította fel a játékosokat, hogy a Herod birodalom most annyira népszerű, hogy szinte lehetetlen lesz bejutni, ha minden így marad. Most arra kérik a játékosokat, hogy keressenek más szervert. A Blizzard egyénként a nosztalgiafaktor növekedésének érdekében megengedte, hogy a játékosok régi karakterneveiket is megtartsák.

 

„Ha a kiszolgálón minden létező játékos ott marad, akkor 10 000 játékosnál is többen lehetnek a bejelentkezési sorban” – olvasható.

A Blizzard tehát megoldásként azt szeretné, ha a játékosok máshol játszanának, ahelyett, hogy növelnék az egyes szerverek befogadóképességét. Pedig technikailag valószínűleg képesek lennének rá, mivel jelenleg is jóval többen játszanak a World of Warcraft-ban.

Vajon amikor augusztus 27-én elindul a WoW Classic, mennyit kell majd várni a sorban?

×