Ha szeretnél kicsit megszabadulni a multijátékok okozta rage-től, akkor lehet, hogy a Before We Leave a te játékod lesz.

A Before We Leave-ben egy kozmikus várost kell felépíteni, aminek eredménye végül az lesz, hogy elérjük a csillagokat. Más játékokkal ellentétben ez a városépítős játék a legkevésbé sem erőszakos: nincsenek fegyverek, senkivel nem kell megküzdeni, nem kell más városokat megtámadni a területért vagy az erőforrásokért, és minket sem támad meg senki.

A játék története szerint a felszíni világ pusztulása után az emberek éveken keresztül a föld alá kényszerültek, ahonnan most kezdenek előbújni. Azonban olyan sokáig éltek ott, hogy teljesen elfelejtették a fenti világot. A helyreállítási folyamat kis lépésekkel indul: kunyhót építünk, zöldséget termesztünk, titkokat fedezünk fel, ám hamarosan eljutunk új kontinensekre, sőt az űrbe.

 

Sok dolgunk lesz még, mielőtt elmegyünk. Ráadásul ahogy újjászületik a civilizáció és terjedni kezd, meg kell küzdenünk azokkal a problémákkal, amik eredetileg is a föld alá kényszerítették az embereket. Meg persze ott vannak az Űrbálnák, amik csak egy nyelvet beszélnek, amit ha mi nem, akkor felfalják a bolygót.

A Balancing Monkey Games játéka idén indul Steam early access formában. Erről bővebb infót a beforeweleavegame.com oldalon találsz. A játék hivatalos Discord szerverén pedig még a zárt alfatesztre is lehet jelentkezni.

Szerinted kipróbálod majd?

×