A FIFA közösség szívében meglehetősen előkelő helyet foglalnak el a brazil szélsők.

A FIFA közösség szívében meglehetősen előkelő helyet foglalnak el a brazil szélsők. Neymar Jr. és Vinícius Jr. lapjai évről évre meghatározzák a metát, pláne úgy, ahogy utóbbi bekezdett a 21/22-es szezonban. Mindkettő jól kezeli a labdát és pillanatok alatt fel tudja törni az ellenfél védekezését egy-egy jól irányzott trükkel.

Viszont nem csak ők képesek szemkápráztató akciókra, a holland bajnokságban Antony is folyamatosan elvarázsolja a nézőket, arról nem is beszélve, hogy még a Fifában is kompetens lappal rendelkezik. A liga miatt még erős linkjei is vannak, de ha nagyon nincs Eredivise játékos a környéken, a nemzetisége miatt is jól beépíthető.

 

Ami viszont még szebbé teszi Antony helyzetét, hogy a FUTTIES promónak köszönhetően új lapot fog kapni, ami bőven fel fogja tudni venni majd a versenyt Vinícius és Neymar lapjaival. Mivel már a FIFA 22 ciklus végén járunk, szinte minden újonnan megjelenő kártya maxra van pakolva, így nem igazán lehet velük hibázni.

A nemzetisége miatt talán az átlagosánál magasabb árcédulát fog kapni, de nem hisszük, hogy 100-120 ezer Coinnál többe kerülne a szélső. A pontos megjelenési napot még nem tudjuk, de valószínűleg egy-két napon belül számíthatunk rá.

Ezt olvastad már?

A gyér ár-érték arányú Mendy után kaptak egy jobbat a FIFA játékosok

https://leet.hu/akcios-szoftverek/

×