Nem csak a letehető pajzs tért vissza (végre) a játékba, de Clash is. Sőt, kaptunk egy jópofa vadnyugaton játszódó eventet.

A tegnapi nap igen izgalmas volt a Rainbow Six: Siege életében. Új menühátteret kaptunk, hiszen a Showdown event igen izgalmas, pörgős játékot kínál, számtalan vadnyugati skinnel.

Showdown

Kép forrása: Ubisoft

Itt az ideje tényleg mesterlövésszé válni, ugyanis a Western filmeket idéző eventen nem lesz könnyű dolgunk. Egy kétlövetű BOSG 12.2 sörétespuska és egy forgótáras Magnum LFP586 áll rendelkezésre. A választható operátorok mindegyike kor-és helyszínhű öltözetet kapott, képességeik nem használhatók, de úgy vettem észre a mozgás gyorsaságának különbsége megmaradt. Az event során 3v3 felállásban kell harcolni, Secure Area játékmódban.

Itt aztán tényleg be lehet bizonyítani, ki mennyire jó játékos, hiszen vaktában lövöldözve nehezebb a játék, mint valaha. Most már értem milyen nehéz lehetett a vadnyugaton életben maradni, főleg párbajozni. Az event alatt a terepet is érdemes jól megnézni, hiszen számos easter egg található, többek között egy jövőből érkezett autó is fellelhető. A vadnyugati esemény egészen július 16-ig tart.

Kép forrása: Ubisoft

Hibák elhárítva

Az Ubisoft végre visszahozta a letehető pajzsot, ami megmondom őszintén nekem hiányzott. Ráadásul Clash is visszatért.

Kép forrása: Ubisoft

Az elmúlt hetekben glitch miatt nem voltak elérhetők, azóta pedig egyszer már visszahozták, körülbelül 2-3 órára, majd újra letiltották a használatukat. Reméljük most végre tényleg sikerült kijavítani.

A Ubisoft egyébként szerintem nagyon jól időzített. Nem csak egy remek event, de sokak kedvenc eszköze is visszatért. Clash? Hát ő nyaralhatott volna még egy kicsit.

Te kipróbáltad a Showdown eventet?

×