Aki még nem látta ezt a videojáték-adaptációt, az nemsokára az otthon kényelméből megteheti, egy streaming szolgáltatásban.

Az Uncharted mozi hosszú évek viszontagságai után néhány hónappal ezelőtt végre megjelent a mozikban, némileg olyan jeleneteket felvonultatva, melyet a játékokban is láttunk már. Őszintén szólva nekem tetszett a film, bár megmondom őszintén, nem nagyon kötötte az agyam az Uncharted játékokhoz. Ettől függetlenül bizonyára sok gamer kíváncsi rá, amihez lassan nem is kell moziba menni.

Az Uncharted július 15-én debütál a Netflixen, vagyis kevesebb, mint egy hónap múlva.

 

Sajnos ezt egyelőre csak az Egyesült Államokra erősítették meg, de valószínűleg hamarosan más régiókra is bejelentik. Nehéz lenne elképzelni, hogy máshol ne jelenleg meg, ez csak idő kérdése. A Netflix és a Sony megállapodás értelmében a filmek az európai régóiban is elérhetőek.

Az Uncharted mozi egyébként nem lett rossz film a kritikusok szemében, így valószínűleg már tervben van a folytatás, már csak azért is, mert egy nagy kérdőjellel ért véget a történet.

Egyébként több más Sony film is megjelenik majd a Netflixen, mint a Morbius vagy a Spider-Man: Into the Spider-Verse 2. Szóval a következő időszakban lesz mit nézni. Nézd csak:

Nézd amíg lehet: Az összes film és sorozat, ami júniusban lekerül a Netflixről

 

×