A frissítések megtették a hatásukat.

Black Ops Cold War fegyverek Warzone-ba való integrálásával természetesen jelentősen átalakult a legnépszerűbb fegyverek listája is. Persze ahogy az lenni szokott, néhány régi kedvencet azért nem lehetett letaszítani az élbolyból. A WZRanked weboldalának segítségével pontos képet kaphatunk arról, mely 5 fegyvert preferálják legjobban a szeptember elején a Season 6 frissítés megelőző héten. A szeptember közepi bejegyzésünkhöz képest láthatóhogy hatalmas változáson ment keresztül a lista, a TOP 1(!) Krig 6 be sem fért már a legjobb 5 közé.

A weboldal naponta frissül, így biztos, hogy a legfrissebb adatokat látjuk a listákon. A WZRanked oldalán a globális adatokon kívül természetesen saját statisztikáinkat is nyomon követhetjük a BattleID/PSN/XBOX azonosítónk magadásával.

5. MAC-10

Sok hónapnyi abszolút vezetés és a júliusi megcsuklás után sikerült egy kicsit visszakúsznia a ranglétrán augusztus elejére, majd egy helyet zuhant szeptember elejére. Úgy tűnik megfosztották a kategória királyát a koronájától, hiszen már nem ezt az SMG-t használják a legtöbben. Egy igazi küzdő, mindig megtalálja a visszautat a legjobbak közé, bár a fejlesztők is nagy segítséget nyújtanak neki a különböző nerfekkel és buffokkal.

4. AK-47 (CW)

A Call of Duty legutóbbi, nagyobb frissítése alaposan felzavarta az elmúlt hónapok állóvízét. A Krig 6, mely sokáig vezette a WZRanked toplistáját kezd eltűnni a süllyesztőben, ám valamelyik fegyvernek pótolnia kell ezt az űrt. A játékosok az AK-47 (CW) mellett tették le a voksukat, jelenleg ez a leginkább favorizált AR kategóriájú fegyver a Warzone közösség berkein belül.

3. Bullfrog

Season 4 végén már érezni lehetett, hogy igazi meta fegyver vállhat belőle. A Season 5 első hetében tovább nőtt a pickrate, így kétség sem fér hozzá, hogy jelenleg nagyon is megállja a helyét a mezőnyben. Lehet, hogy erőben nem győzi le egy Mac-10-t, de a nagy tár és a könnyen megtanulható recoil pattern jó választássá varázsolja, a felhasználók is egyre többször veszik kézbe, jelenleg ez az SMG kategória királya. 

2. Swiss K31

Míg a Kar98k már hónapok óta a TOP 3 fegyverben van, az olyan lassabb bolt-action fegyverek mint a Tundra vagy épp az AX-50 szépen estek le. Hosszú idő után két Sniper is (tudjuk, a Kar98k technikailag Marksman Rifle) is van a listán, a Swiss szeptemberben érkezett meg az ötödik helyre, majd október elsejére a dobogó második fokát is sikerült elcsípnie. A fegyverben mindent megtalálhatnak a játékosok, amiket szeretni lehet egy ilyen puskában, de a Kar98k első helyét nem hisszük, hogy megszorongathatná. Sosem lehet azonban tudni, hogy mit tartogatnak az aktuális nerfek és buffok.

1. Kar98k

Azt hiszem a Kar98k-t egyik FPS játékosnak sem kell bemutatnunk, igazi klasszikusról beszélhetünk. Annak ellenére, hogy bolt-action fegyver, még így is az egyik leggyorsabb mesterlövészpuska a játékban. Ezen tulajdonságát kihasználva állandó nyomást tudunk gyakorolni kiszemelt ellenfeleinkre, így megakadályozva akár a már lelőtt játékos felszedését. A legnagyobb hátrányának talán a meglehetősen komoly bullet dropot említhetjük meg, ám gyakorlás után már ez sem állhat az utunkba. Június után ismét visszatért a trónra, így ismét ő a Warzone királya. 

A Top 10 jelenlegi sorrendje a következő, itt is történtek érdekes változások:

×